Effective Education Publishing

Effective Education Publishing er et forlag der udelukkende sælger undervisningsmaterialer baseret på L. Ron Hubbards opdagelser inden for uddannelse. Her sælges materialer bygget op omkring denne metode og filosofi. Man kan også få data omkring hvilke materialer, der kun kan fås sammen med et kursus.

 

Banebrydende opdagelser inden for uddannelse

Så tidligt som i 1960'erne bemærkede forfatteren og humanisten L. Ron Hubbard, at et forbavsende stort antal unge mennesker havde store vanskeligheder med indlæring.

Disse vanskeligheder viste sig ofte som svigtende koncentration, som frustration omkring lektier og studie, som elever der dropper ud af en uddannelse eller et studie og den alt for typiske manglende evne til at anvende det, de har lært. Da Hubbard forskede i disse problemer for at finde frem til deres rod, opdagede han, at vi er nødt til at gå dybere ned, for at få fat i problemerne. Gå dybere ned og bagom for at finde årsagen til dem frem.

Det er hvad de materialer handler om, som vises på denne hjemmeside. For heldigvis kan der gøres noget effektivt for at håndtere problemerne.

Resultater 1 - 5 ud af 5
FaLang translation system by Faboba